##contMainMenu##

QUI SOM?

CATBackup és una empresa tecnològica creada amb la finalitat de donar als seus clients un servei de backup i d’emmagatzematge al núvol, que proporcioni la seguretat de poder recuperar les seves dades i aplicacions quan sigui necessari.

Som un equip format per professionals amb més de 20 anys d'experiència treballant en l’apassionant món de la informàtica, especialitzats els darrers anys en el camp de la seguretat.

 

 

 

 

PER QUÈ HEM DE FER BACKUPS?

El negoci de la ciber-delinqüència mou més de 76.000 milions d'euros a l'any arreu del món. Segons l'Institut Nacional de Ciberseguritad, S.A. (INCIBE), els ciber-atacs generen més d'un bilió d’euros en pèrdues entre empreses i usuaris finals.

Un d'aquests atacs més famós és el denominat "Ransomware". El seu funcionament és molt senzill, el virus entra al nostre ordinador, xifra i bloqueja l'accés a tota la informació i demana un rescat per desbloquejar-la.

A Catalunya s’han identificat  ciber-segrestos que demanen com a rescat des de 300 a 3.000 euros, i pagar-lo no et dóna garantia que es pugui recuperar la informació xifrada pel virus.

La seva manera d'infecció és molt diversa, pot iniciar-se des d'un arxiu infectat en una web de descàrregues fins a un correu en aparença inofensiu.

 

En molts d'aquests casos tenir una còpia de seguretat dins de la xarxa local no serveix de res, ja que el virus es replica i es difon per tota la LAN, infectant els altres ordinadors i còpies internes no xifrades.

El nostre coneixement d'aquestes tecnologies i mercats, units a la nostra passió per la seguretat i el bon servei, ens converteixen en un aliat ideal per afrontar junts qualsevol problema en matèria de ciber-seguretat de la informació.

 

QUÈ OFERIM?

En CATBackup som molt conscients de la necessitat existent en empreses i particulars, de disposar d’una còpia de seguretat externa i xifrada, amb la possibilitat de recuperar tota la informació ràpidament quan sigui necessari, i que compleixi la llei de protecció de dades marcada per la LOPD.

Per poder fer front a qualsevol demanda proposem un servei de backup 100% fiable, amb quatre solucions diferents que s’adaptin a qualsevol de les necessitats requerides pels clients. És una aplicació àgil, molt intuïtiva i fàcil d’utilitzar, i a l’hora professional i segura, per poder emmagatzemar les seves dades de manera externa en servidors que compleixen els més exhaustius sistemes de seguretat.

Volem donar un tracte als nostres clients exclusiu i personalitzat, establint un compromís basat en la proximitat i la professionalitat, disposant de l’ajuda del nostre equip humà els 365 dies a l'any.