##contMainMenu##

Comença amb el teu compte CATBackup!

 Com fer la subscripció, aquí et deixem un manual.

El teu compte CATBackup inclou dues grans característiques en una:

Backup -> Còpia de seguretat online fàcil i segura. CATBackup guarda una còpia dels teus arxius online de manera segura, i els pots recuperar quan vulguis si es perden o es fan malbé.

Maletí  ->  S'ha afegit una unitat especial a l'ordinador. Els arxius que afegiu al Maletí es guarden a la vostra unitat i també online. És a dir, pots accedir a aquests arxius des d'un navegador web i instal·lar el mateix Maletí a diferents ordinadors. Podràs veure els mateixos arxius des de qualsevol lloc on necessitis.

Totes les versions disposen de Còpia de Seguretat (backup) i espai de Maletí?

  • Les versions de CATBackup HOME NO disposen d'espai de Maletí, en canvi les versions de HOME PRO i la BUSINESS ja el porten incorporat.
  • Es pot incorporar el servei de Maletí a una versió de HOME quant es vulgui. Nomes s'ha d'utilitzar el mateix compte d'usuari quant es faci la subscripció.
  • CATBackup Maletí es un servei que es pot subscriure sol, i més endavant s'hi pot incorporar un servei de Backup.

Les dues característiques són molt fàcils d'utilitzar, tan sols has de seguir els passos de sota per començar!

Descarrega el Desktop software de CATBackup - És el mateix software tant per Backup com per Maletí.

El software fa molt fàcil la utilització de CATBackup i Maletí al teu ordinador. Només l'has de descarregar de la nostra pàgina de descàrrega de software, o del software del teu propi portal. És fàcil, l'instal·lador pas a pas et guiarà per tot el que has de configurar a CATBackup al teu ordinador.

    Manuals d'instal·lació 

   Introduïnt CATBackup Còpia de seguretat (Backup)

CATBackup és la solució online més simple: guarda una còpia online dels teus arxius per tal que els recuperis sempre que vulguis si es perden o es fan malbé.

CATBackup treballa en segon pla al teu ordinador guardant silenciosament els teus arxius mentre treballes. Un cop ho has configurat te'n pots oblidar.

L'instal·lador Desktop Software et guiarà per tal de configurar les teves còpies de seguretat. És molt fàcil de configura, només has de seguir les instruccions que apareixen a la pantalla.

  

   Introduint CATBackup Maletí

CATBackup Maletí és un lloc on guardar els arxius que utilitzes regularment. Es poden compartir amb tots els teus ordinadors i és accessible des de qualsevol lloc amb accés a internet. Utilitzes arxius al teu Maletí des de qualsevol dels teus ordinadors com ho faries amb un arxiu normal, però amb l'avantatge de que si edites/canvies l'arxiu en algun dels ordinadors, l'arxiu s'actualitza automàticament a tots els altres dispositius. Fins i tot pots veure, editar i afegir arxius al teu Maletí des de qualsevol navegador web i des d'on vulguis.

El software manté els teus arxius del Maletí al teu disc dur i online, amb la seguretat que estan encriptats i que hi pots accedir quan vulguis a través d'una nova unitat al teu ordinador: Dispositiu L:

 

   

Un cop s'ha instal·lat el software pots utilitzar els teus arxius de Maletí igual que un arxiu normal, ja que es guarden al disc dur i online. Això et permet que els puguis utilitzar fins i tot quan no estàs connectat a internet.

Si instal·les CATBackup software a més d'un ordinador, els arxius de Maletí són els mateixos a tots els dispositius, si canvies els arxius des d'un ordinador s'actualitzen automàticament a tots els ordinadors. 

Accedeix als teus arxius de Maletí i els de les teves còpies de seguretat des de qualsevol lloc de manera online :

Pots accedir de manera segura als arxius de CATBackup Maletí i CATBackup Backup quan vulguis de manera online. Només has d'iniciar sessió al teu espail  CATBackup i tria la pestanya 'Maletí' o 'Backup'. Des d'aquí pots explorar els teus arxius tal com ho faries al teu ordinador. Et pots descarregar arxius des de Maletí i Backup a qualsevol ordinador des del qual operis, i pots afegir nous arxius al teu Maletí. Amb Maletí també pots fer molt més:

  • Visualitza les fotos, mira vídeos, reprodueix música, obre documents Office.
  • Fes canvis a documents Office i fotos utilitzant les nostres aplicacions web
  • Moure, canviar el nom i eliminar arxius com ho faries al teu ordinador
  • Comparteix arxius de manera segura amb els teus amics i família
  • Arrossega i deixa anar arxius entre el teu compte CATBackup i les teves xarxes socials, Facebook i Flickr inclosos.

El portal web de CATBackup t'assegura que no et quedis mai sense els teus arxius. Hi pots accedir de manera segura quan vulguis des de qualsevol ordinador amb connexió a internet.  

Accedeix als teus arxius en marxa:

Pots accedir als teus arxius des del teu mòbil o tauleta en qualsevol moment mitjançant les nostres Aplicacions. Fes clic al teu dispositiu per aconseguir l'aplicació ara: iPhoneiPadAndroid.

Usuaris Avançats: utilitza el teu Maletí per FTP (Protocol de transferència d'arxius)

Pots accedir al teu Maletí utilitzant qualsevol client FTP. CATBackup et dóna suport incloent seguiment. Per a més informació sobre començar amb FTP envia'ns un correu a suport@catbackup.cat