##contMainMenu##

CATBackup Server

CATBackup Server li permet realitzar un tipus de còpia de seguretat molt potent i important, la còpia de seguretat d'imatge de disc. Amb aquest tipus de còpia de seguretat, pot crear una imatge de tot el disc i restaurar el servidor en qüestió de minuts, sense haver de reinstal·lar el sistema operatiu o els programes. Aquesta còpia de seguretat es pot realitzar en tots els sistemes de Windows Server actius, i la restauració es pot fer fins i tot en un servidor diferent.

Còpia de seguretat completa sintètica 

Reduir la quantitat de dades pujades, i accelerar la creació de còpia de seguretat completa mitjançant la reutilització de les dades existents emmagatzemats en el núvol.

Còpia de seguretat només de les parts modificades o noves d'arxius per afegir-los al banc de dades en línia existent. Restauració com si fos una VM

CATBackup Server permet que la imatge extreta d’un servidor físic es pugui restaurar com una màquina virtual de VMware o Hyper-V , amb uns senzills passos.

Encriptació AES de 256 bits

Xifrar les còpies de seguretat de fins a 256 bits. Totes les dades enviades al núvol es xifren utilitzant els protocols SSL per protegir-les mentre estan pujant.