##contMainMenu##

CATBackup Business

CATBackup aporta potents funcions de còpia de seguretat en línia, emmagatzematge en el núvol, col·laboració i l'intercanvi de dades en el seu negoci.

És fàcil d'utilitzar i és adequat per a totes les Pymes.

Una resposta simple a un problema complicat. Només cal instal·lar el programari CATBackup en tots els equips en el seu negoci i funcionarà automàticament fen la còpia de seguretat de tot aquest equip al núvol. No hi ha res a administrar, res que preocupar-se. L'administrador pot veure tots els fitxers de còpia de seguretat en tots els equips, controlar si els backups s’ha fet correctament,  i en cas que sigui necessari pot restaurar fàcilment els arxius en qualsevol moment fent servir el nostre programari de restauració. Funciona en PC i Mac.

Carpeta de col·laboració es una unitat de xarxa compartida . Podran veure i treballar els mateixos arxius en tots els equips de la seva oficina. Vostè pot donar a cada empleat seu propi espai privat i es poden crear carpetes d'equip perquè els grups d'empleats assignats hi treballen junts.

Compartir arxius amb els seus clients fàcilment amb CATBackup. El seu negoci tindrà el seu propi portal web  elseunom.catbackup.cat. Amb només uns pocs clics es pot compartir qualsevol arxiu de CATBackup a través del núvol. Pot compartir de forma privada (enviem al destinatari un enllaç segur), independent via correu electrònic,  o en públic per tothom. És més fiable, més manejable i fa que el seu negoci es vegi més professional.

PRO 500GB / 5 PCs + MALETÍ 500GB

Copia de seguretat amb espai de 500GB per 5 equips Windows o MAC + MALETÍ de 500 GB + 1 unitat en...

Detalls
Business 1TB / Usuaris il.limitats / 2 administradors

Plataforma de backup per Pymes amb usuaris il·limitats

Detalls
Business 2TB / usuaris il.limitats / 3 administradors

Plataforma de backup per Pymes amb usuaris il·limitats

Detalls