##contMainMenu##

Seguiment dels fitxers eliminats localment

     

En aquest article, us mostrem una de les noves característiques de CATBackup Server: la possibilitat d'evitar la restauració de dades eliminades en una altra computadora.

Seguiment dels fitxers eliminats localment

Introducció

CATBackup Server ofereix un mecanisme convenient per al seguiment dels fitxers que s'han eliminat. Si elimineu intencionalment o accidentalment fitxers de l'ordinador, les còpies de seguretat d'aquests fitxers es poden conservar a l'emmagatzematge del núvol (segons la configuració de retenció), tret que indiqueu a  CATBackup Server per eliminar aquests fitxers eliminats localment de l'emmagatzematge en el núvol. La retenció d'arxius esborrats pot ocasionar dificultats per restaurar-los en una altra computadora. 

Amb la nova versió  CATBackup Server controla els fitxers que s'eliminen en un dipòsit emmagatzemat localment a l'ordinador. D'aquesta manera, podeu triar restaurar tots els fitxers, o descartar els eliminats. Es la teva elecció.

CATBackup Server inclou una nova opció per guardar la informació del fitxer eliminat al núvol.

Simplement marqueu la casella de seguiment del fitxer local en l'opció d'emmagatzematge de còpia de seguretat en el pas d'opcions avançades de l'auxiliar de còpia de seguretat.

Publicat el 1/7/2018 en Millores CATBackup

     

RSS 2.0 (Millores CATBackup) RSS 2.0 (BLOG CATBackup)

Deixa un comentari


( * ) Camps obligatoris