##contMainMenu##

Protecció contra el virus ransomware

     

Aquesta característica està dissenyada per protegir les còpies de seguretat existents, de ser sobreescrites per copies corruptes xifrades a causa d'un atac ransomware.

Protecció contra el virus ransomware

Protecció contra Ransomware en CATBackup Server

 

Per ajudar a protegir les còpies de seguretat del client, implementem la funcionalitat de protecció ransomware en CATBackup Server.

Aquesta característica està dissenyada per protegir les còpies de seguretat existents, de ser sobreescrites per copies corruptes xifrades a causa d'un atac ransomware.

Si alguna vegada els vostres dispositius ha estat infectats amb aquest tipus de programari maliciós, l'últim que voleu és que les vostres còpies de seguretat es perdin a causa d’una política de retenció.

CATBackup Server detecta els canvis de xifratge en els fitxers i evita que les còpies de seguretat existents es sobreescriguin fins que un administrador confirmi si hi ha un problema.  

 

Anem a aprofundir en el procés:

 

Quan activeu la protecció de ransomware en un pla de còpia de seguretat, es produeixen dues coses:

  1. CATBackup Server realitza la còpia de seguretat inicial i analitza de manera eficient l'estructura de bits de cada fitxer per determinar si el fitxer està xifrat.
  2. Durant còpies de seguretat posteriors, es compara l'estructura de bytes original amb l'estructura de bytes actual. Això ens permet identificar qualsevol fitxer recentment xifrat. El pla de còpia de seguretat es completa normalment, però, evitem la còpia de seguretat existent, independentment de les polítiques de retenció. D'aquesta manera, les còpies de seguretat existents estan protegides i estan disponibles per a la restauració, en cas de que sigui necessari.

 

Com habilitar de la protecció contra Ransomware


La protecció de Ransomware s'ha d'activar en l'Auxiliar de còpia de seguretat:

 

 

 

Una vegada que el pla es guarda, veureu una icona de "bloqueig" per a qualsevol pla amb la protecció ransomware activada:

 

 

Si es detecten els canvis de xifratge, avisarà per correu i mantindrà intacta les còpies actuals, sense eliminarne cap, sigui la que sigui la política de retenció activa.

Els administradors poden veure ràpidament una llista de tots els fitxers afectats i aprovar o denegar qualsevol detecció falsa.

 

 

 

 

Publicat el 11/5/2018 en Millores CATBackup

     

RSS 2.0 (Millores CATBackup) RSS 2.0 (BLOG CATBackup)

Deixa un comentari


( * ) Camps obligatoris