##contMainMenu##

Els 15 millors serveis en núvol per a Pimes

     

Hem provat centenars de serveis basats en SaaS per a petites empreses. Segueix llegint per obtenir informació sobre 15 dels millors que hem revisat.

Els 15 millors serveis en núvol per a Pimes

Els 15 millors serveis en núvol per a pimesHem provat serveis basats en SaaS per a petites empreses. Segueix llegint per obtenir informació sobre 15 dels millors que hem revisat.

Construir una infraestructura de tecnologia de la informació pot ser increïblement complex i costós per a empreses noves i en creixement. Els recursos limitats, l'experiència i el temps sovint limiten la quantitat de petites i mitjanes empreses que poden aconseguir.

Afortunadament, les empreses de programari ho han tingut en compte mitjançant la creació d'eines dissenyades específicament per a pimes, o que es puguin configurar per donar suport a necessitats més modestes. Per ajudar-vos a prendre millors decisions sobre què comprar, llistem els millors serveis en el núvol per a les PIMES, que abasten temes de seguretat, i comunicacions i comerç.Tingueu en compte que les eines que s'enumeren aquí poden no ser les millors en les seves respectives classes, però són les que millor s'adapten als mercats de mida petita i mitjana.

Eines basades en comunicacions i comerç

La vostra empresa només és tan bona com la capacitat dels seus empleats per treballar junts per realitzar tasques. Afortunadament, els serveis de col·laboració com Asana (Free a Asana fan que el treball en equip sigui fàcil i divertit. La versió gratuïta d'Asana admet ns a 15 membres de l'equip, la qual cosa és perfecta per a les botigues mom-and-pop que no necessiten funcions més avançades. Està construït sobre HTML5 pel que presenta una funcionalitat de disseny rica i una gestió de tasques senzilla i atractiva.

 1. Citrix Grasshopper

Durant molts anys, les solucions Voice over IP (VoIP) només van ser creades per a empreses grans i hulking. Però amb eines com Citrix Grasshopper, podreu configurar fàcilment la vostra eina de VoIP i accedir a funcions bàsiques de sistemes telefònics, com ara l'enrutament de trucades, el fax i el correu de veu. Tot i que no té característiques més avançades, com ara la gravació de trucades, una aplicació de comunicacions uni cada i una conferència de marcatge directe als nivells de preus més baixos, podreu apro tar la qualitat de la trucada més alta i les funcions del centre de trucades que no solen estar associades. amb el vostre telco local.

 1. ClickMeeting Video Conferencing

Si cerqueu una eina de videoconferència fàcil d'usar , llavors ClickMeeting

ClickMeeting es troba entre les millors del mercat. Ofereix una prova gratuïta de 30 dies, opcions de plans de baix preu i eines de col·laboració genials com escriptoris compartits, eines de whiteboard i xat privat a l'aplicació. No, no podreu integrar l'eina a totes les xarxes socials i no obtindreu accés a reunions assistides per l'operador, però n'hi ha prou amb garantir que les vostres trucades siguin nítides i clares.

 1. MailChimp Màrqueting per correu electrònic  

MailChimp és el servei de màrqueting per correu electrònic més popular i més hàbil, independentment del nivell de preus o la saviesa tecnològica. Ofereix un pla ric i gratuït; tones d'integració de tercers (moltes de les quals estan disponibles al nivell de preus més baix), i té moltes plantilles de correu electrònic que us ajuden a desactivar els correus electrònics en un clip ràpid. Fins i tot podeu apro tar una bona quantitat d'anàlisis de correu electrònic per fer-vos saber si els vostres missatges estan caient o no.

 1. Màrqueting per correu electrònic de la campanya

Si necessiteu una mica més de exibilitat que el que permet MailChimp, consulteu els seus serveis de campanya . Una petita empresa amb 2.500 contactes a la seva base de dades de màrqueting podria enviar una quantitat il·limitada de missatges per al voltant de 29.95 € per mes. Aquesta no és una opció barata, però estem parlant d'una eina que té tot el que necessiteu per executar campanyes de correu electrònic robustes i fàcilment automatitzades. A més, podeu provar l'eina durant 30 dies gratis.

 1. Shopify E-Commerce

Sí, Shopify és el rei de totes les plataformes de comerç electrònic . Però el "millor" no sempre es tradueix a "el millor per a tots". En el cas de Shopify, hauríeu de considerar aquest carret de compres en línia per a la vostra botiga basada en web, independentment de la mida de la vostra empresa. Això és degut a que requereix molt poc coneixements tecnològics per con gurar, podeu provar-lo de forma gratuïta durant 30 dies, i proporciona una gran quantitat de plantilles i eines gratuïtes que faran que el vostre negoci en línia sigui més fàcil de supervisar.

 1. Sprout Social  

Sprout Social és una de les millors eines d'anàlisi de mitjans socials disponibles, independentment de la mida de la vostra empresa. Tanmateix, per a les PIME, us encantarà que Sprout Social ofereixi una prova gratuïta de 30 dies, preus múltiples i un disseny net que faciliti la classificació i la descàrrega de dades.

 1. Hootsuite

Si esteu més interessats a gestionar les vostres campanyes socials que a mesurar-les, proveu Hootsuite (Free a Hootsuite) . Aquesta eina escampa a mesura que creix, permetent-vos pagar extres (en comptes d'agrupar tot en un únic paquet de preus). Hootsuite ofereix el paquet més complet d'opcions d'escolta, publicació i integració de tercers per a empreses de totes les mides.

 1. Enquesta Zoho

Si necessiteu calibrar el rendiment del producte amb els consumidors o si només voleu saber què pensa la vostra nova campanya publicitària, us recomanem que consulteu el programari de gestió de l'enquesta . Zoho Survey és òptima per a les PIMES. Té una de les interfícies d'usuari més senzilles (UI) per administrar, ofereix informes excel·lents i està disponible per uns $ 19 al mes. També podeu utilitzar l'opció gratuïta, que té més que su cient per obtenir-vos la informació més bàsica (però perdreu algunes de les funcions més avançades, com ara les noti cacions per correu electrònic i el suport en diversos idiomes).

 1. Slack

Tot i que mai heu utilitzat Slack , probablement hàgiu sentit tot sobre això. Aquesta eina de comunicació basada en xat està dissenyada per a equips de totes les mides per comunicar-se entre ells durant la jornada laboral. Slack permet als usuaris crear sales de xat, xats privats amb grups petits i xats privats individuals. Podeu utilitzar l'eina per compartir txers, fer rialles amb GIF animats o connectar-vos a altres eines mitjançant integracions plug-and-play, incloses Asana i Twitter.

 1. Equips de Microsoft

Si voleu tot el que Slack té per oferir, però també us agradaria poder videoconferència i connectar els vostres empleats a l'ecosistema complet d'aplicacions de Microsoft (és a dir, Excel, PowerPoint i Word), Microsoft Team representa un competidor intrigant a Slack. A més de la gestió de canals més organitzada, els equips ofereixen als seus usuaris més oportunitats creatives per interactuar amb els seus col · legues, inclosa la creació de mems a l'aplicació. L'única excepció: ha de ser un usuari d'Of ce 365 Business per obtenir accés a l'eina.

 1. Zene ts Z2  

El programari i el sistema de gestió de recursos humans Zene ts (Free a YourPeople, Inc) ofereix una administració de bene cis excel·lents, la integració amb la majoria de les eines de nòmina populars de la indústria i la seva pròpia eina de nòmines basada en la regió. Ofereix una elegante interfície d'usuari i bene cis dissenyada per ser un portal de comerç electrònic, que fa que els usuaris apro tin l'eina en lloc d'allunyar-se d'elles (com amb altres eines de recursos humans).

Seguretat i seguiment de la xarxa

 1. Spiceworks Network Monitor 

La gestió de la vostra infraestructura tecnològica no hauria de ser una tasca exclusiva per a les grans empreses. Si necessiteu comprendre com funcionen les vostres aplicacions, servidors i llocs web, Spiceworks Network Monitor (Free a Spiceworks ofereix un monitor de xarxa increïble sense cap cost. Evidentment, no té la complexitat i extensibilitat d'eines pagades, però és prou útil per supervisar els vostres processos de xarxa i avisar-vos dels problemes abans que es converteixin en desastres.

 1. Webroot SecureAnywhere AntiVirus

Webroot SecureAnywhere AntiVirus va rebre puntuacions gairebé perfectes a les proves de antivirus basades del laboratori de PCMAG. Es detecta increïblement ràpid, ocupa molt poc espai al vostre dispositiu i és capaç de recuperar txers codi cats per ransomware. Aquesta és una eina antivirus petita, ràpida i que no costarà molts diners, però no escatima amb la seguretat.

 1. Bitdefender Antivirus Plus  

Bitdefender Antivirus Plus no és una eina empresarial, però és ideal per a petites empreses que no requereixen moltes llicències. Per uns 30 € per equip, podreu gestionar les contrasenyes, assegurar el navegador, "reduir" els fitxers i defensar-los contra ransomware. Bitdefender Antivirus Plus està classi cat Advanced + per AV-Comparatives , una empresa que realitza una àmplia gamma de proves en serveis d'antivirus i altres productes de seguretat.

Publicat el 14/11/2017 en Informació general

     

RSS 2.0 (Informació general) RSS 2.0 (BLOG CATBackup)

Deixa un comentari


( * ) Camps obligatoris