##contMainMenu##

Còpia de seguretat a nivell de fitxers per VMware

     

CATBackup Server s'ha actualitzat en les màquines virtuals VMware ESXi, disposant de compatibilitat per la còpia de seguretat de nivell de fitxers i de disc.

Còpia de seguretat a nivell de fitxers per VMware

Introducció

Les versions anteriors de CATBackup Server només podien fer còpies de seguretat de màquines virtuals senceres sense deixar que els usuaris excloguin discs o fitxers específics.

Aquesta limitació va resultar ser inconvenient per a molts dels nostres clients, ja que alguns discos eren molt grans en volum i no necessitaven còpia de seguretat.

En resposta a nombroses sol·licituds, hem implementat suport per a la còpia de seguretat de nivell de fitxer i de disc en la nova versió de CATBackup Server, de manera que a partir d'ara podeu indicar discs i fitxers específics que vulgueu fer una còpia de seguretat en l'auxiliar de còpia de seguretat.

Còpia de seguretat del fitxer i del disc

Si seleccioneu els discs i els fitxers que vulgueu fer un backup, es produeix un pas dedicat a l'auxiliar de còpia de seguretat després de seleccionar una màquina virtual. De fet, és possible seleccionar diverses màquines virtuals de còpia de seguretat i, a continuació, l'auxiliar llista els discos de totes les màquines virtuals.

La selecció del disc i del fitxer en l'auxiliar de còpia de seguretat es mostra de la manera següent:

Publicat el 2/7/2018 en Millores CATBackup

     

RSS 2.0 (Millores CATBackup) RSS 2.0 (BLOG CATBackup)

Deixa un comentari


( * ) Camps obligatoris