##contMainMenu##

CATBackup Dedup Server

       

CATBackup Dedup Server és un programari de deduplicació de dades per a Windows Server. Està dissenyat per reduir la mida de les còpies de seguretat reconeixent i emmagatzemant només una còpia de blocs idèntics en tots els fitxers. Aquest programari de deduplicació de Windows funciona conjuntament amb CATBackup Server i processa totes les dades rebudes de les estacions de treball i servidors del client. Un cop finalitzada la duplicació, totes les dades es mouen directament al núvol.

CATBackup Dedup Server

Preguntes més freqüents del servidor de deduplicació CATBackup

 

Què hi ha de nou en CATBackup Dedup Server?

Hem simplificat els mètodes de transferència de dades, és a dir, ja no és necessari utilitzar accions de xarxa intermedi per a les còpies de seguretat del client; totes les dades van directament al servei de deduplicació.

 

On s’emmagatzema les dades de CATBackup Dedup Server?

Funciona amb el nostre servei d’espai al núvol, no cal canviar res, amb la mateixa compte de distribuïdor podràs emmagatzemar les dades dels teus clients.

 

Es xifren les dades?

Sí, suporta compressió i xifratge (AES-256).

 

El servidor de CATBackup Dedup manté la connexió amb l'emmagatzematge en el núvol?

 

No. Les connexions amb emmagatzematge en el núvol s'estableixen i es tanquen sota demanda quan es carrega i es restauren els fitxers.

 

El servidor de CATBackup Dedup té una base de dades PostgreSQL que fa un seguiment de tot el relacionat amb la deduplicació?

Sí, s'utilitza una base de dades PostgreSQL per emmagatzemar metadades de deduplicació. La base de dades és una part essencial i la pèrdua d’aquesta significaria perdre totes les dades de còpia de seguretat, ja que és impossible generar fitxers originals de dades duplicades sense la base de dades.

 

Quina serà la mida del contenidor 'intermedi” de deduplicació en el futur?

Es tracta d'una còpia de dades emmagatzemades al núvol, o és només un fitxer d'índex relacionat amb l'emmagatzematge en el núvol, però molt més petit? Quant d'espai necessito per assignar l'emmagatzematge «intermedi» en comparació amb la mida general de les dades de còpia de seguretat abans i després de la duplicació?

L'emmagatzematge intermedi actualment només s'utilitza per combinar conjunts de blocs (anomenats Mediasets) abans de penjar-los a un núvol. La mida del mediaset està limitat a 4 GB de manera predeterminada. Una vegada que l'arxiu de 4 GB està a punt, va al núvol i, a continuació, s'elimina de l'emmagatzematge intermedi. També hem afegit un temporitzador de pujada de força, que permet que CATBackup Dedup enviï dades a l'emmagatzematge sense comprovar-ne la mida. Si voleu utilitzar aquesta opció, aneu a la pestanya Avançada del servidor Dedup.

Quina és la funció de còpia de seguretat del dipòsit del servidor CATBackup Dedup? És una còpia de seguretat de les dades reals enviades per CATBackup Server, o és una còpia de seguretat de la seva configuració, o és una còpia de seguretat de l'emmagatzematge 'intermedi'?

La còpia de seguretat del repositori fa còpies de seguretat de la base de dades PostgreSQL que conté totes les metadades deduïdes. Sense aquesta informació, totes les dades de-duplicades són inútils.

 

En cas de desastre, com puc configurar CATBackup Dedup Server en una nova computadora per poder restaurar dades del núvol? Com puc configurar la còpia de seguretat de CATBackup en una nova computadora per restaurar les dades de còpia de seguretat de l'equip anterior, que està mort i no?

 

En cas de desastre, actuareu de la manera següent.

 

Al servidor:

 

  1. Instal·leu el CATBackup Dedup en una nova computadora
  2. Executeu la drecera "Restaura CATBackup Dedup Server"
  3. Executeu una restauració des del repositori al núvol de distribuïdor
  4. Inicieu el servei de servidor Dedup CATBackup

 

A l'equip client:

 

  1. Instal·leu CATBackup Server
  2. Configureu el nou compte de servidor Dedup i feu clic a "Configuració avançada"
  3. Seleccioneu el nom de l'ordinador bloquejat com a prefix de còpia de seguretat
  4. A continuació, s'iniciarà el procés de sincronització del dipòsit i, quan s'hagi completat, podreu veure els fitxers de còpia de seguretat a la pestanya "Còpia de seguretat".

Publicat el 12/4/2018 en Millores CATBackup

       

RSS 2.0 (Millores CATBackup) RSS 2.0 (BLOG CATBackup)

Deixa un comentari


( * ) Camps obligatoris